all eyes on you

..okej var ska jag börja?
Klockan är tio över 7 och det känns som att den vore minst tio.. Jag känner mig trött och slut i knopp & kropp. Jag har grinat som ett litet barn idag och jag har lämnat umeå för ett litet tag. Det känns skönt men ändå förbannat jobbigt. För som ni vet har denice gått och börjat gilla någon, något hon inte borde och något hon INTE skulle göra..

Jag har aldrig mått bättre eller varit så glad på år och dar, vid hans sida flyter allting på, allt känns bra. Jag känner mig som jag. Samtidigt gör det ont, det gör ont för jag vet inte hur eller var det kommer leda. Jag borde vara själv, för jag är en sån människa. Det gör ont att gilla någon så mycket. Men samtidigt så självklart bra! Nog om det, det angår ju egentligen bara han och mig. Så..

Ikväll är en sån kväll då jag saknar mamma lite extra mycket. Om man bara kunde få låna ner dom där uppe för en liten liten stund. Jag skulle behöva några riktiga mamma råd just nu. Jag skulle behöva få krypa upp i hennes famn, höra hennes hesa men ändå så trygga röst. Känna hennes armar runt mig och bara få känna mig så förbannat älskad och bra just som jag är. Varför kan du inte finnas hos mig mamma? Jag har under alla dessa år varit så vilsen, så tom, du har alltid och kommer alltid fattas mig. Jag skulle bokstavligen göra allt för att ha dig här. Kanske hade jag varit en helt annan människa om du eller någon hade funnits hos mig under min tid upp i vuxen livet, kanske hade jag varit starkare, modigare, mognare(?) Jag känner mig så otroligt liten och fortfarande så jävla jävla rädd för framtiden. Mamma.. du borde inte ha lämnat mig, oss. Så förbannat orättvist!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “all eyes on you

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>